Engleski za decu (uzrast 4-14 god)Naši kursevi su zabavni i interaktivni i pomažu deci da usvoje engleski jezik na lagan i praktičan način. Povrh svega, naši kursevi su praćeni raznim, rekreativnim aktivnostima kako bi se deci omogućila praktična komponenta u procesu učenja.

Upišite svoju decu na kurs engleskog jezika! To im samo može koristiti! Deca imaju redovne časove engleskog jezika u školi, zašto onda ne biste priuštili svom detetu mogućnost da utvrdi i poboljša svoje jezičke veštine? Ili, možda vaše dete tek kreće sa učenjem engleskog jezika? Omogućite im da uskoče u pravu englesku avanturu na nezaboravan način. BB Škola nudi programe za decu i tinejdžere za sve nivoe znanja i podstiče pozitivnu i zabavnu atmosferu u procesu učenja, omogućavajući vašem detetu ne samo da nauči engleski jezik, nego i da se sjajno zabavi!

Prilikom razmatranja kojom rekreativnom aktivnošću bi vaše dete moglo da se bavi, nemojte se samo ograničiti na sport i ples; razmislite i o kursu engleskog jezika! Iskoristite tu mogućnost, pružite deci iskustvo koje će pamtiti celog svog života, i upišite ih na kurs engleskog jezika već danas!

Sa 14 godina, deca koja u Big Ben Školi prođu ovaj obrazovni proces mogu bez problema da se uključe u školsku nastavu na engleskom jeziku i postignu odličan uspeh na ispitima za međunarodno priznate diplome.