Naši polaznici o nama


Stvarno sam uživao u Big Benu, nezaboravno je to iskustvo. Toplo je preporučujem, svi u BB školi su stvarno kul. (Marko,17 god.)Big Ben Škola je potpuno super. Veoma sam srećna u njoj, pogotovo što su dobri profesori. Hvala vam na svemu. (Nevena, 15 god.)

Jako sam uživala u nastavi u Big Benu, posebno zbog prijatne atmosphere. Bilo mi je takođe vrlo zanimljivo što sam upoznala ljude iz različitih branši. Topla preporuka. (Svetlana, 35 god.)

Ne znam odakle da počnem priču o BBŠ. Fenomenalno mi je bilo I ostale su mi sjajne uspomene iz te škole. Bio sam tamo od septembra 2011. do juna 2012. Godine i vrlo brzo sam napredovao što se tiče mog engleskog. Sada, kada konkurišem za posao, imam prioritet. Voleo bih das am ostao duže. Ako mi se opet ukaže prilika, izabraću BBŠ bez imalo dvoumljenja. Budite sigurni da će vas dočekati veoma prijateljski raspoložena profesorka sa sjajnim smislom za humor. Vreme će vam bukvalno proleteti. Hvala ti, BBŠ! (Stevan,26 god.)

Zbog divne atmosphere u kojoj sam uživala dok dok sam učila engleski i velikog broja drugara iz različitih škola, volim vas! (Zorana, 18 god.)

BBŠ engleskog je mesto gde učite engleski uz visoki standard, nalazite različite mogućnosti da pametno iskoristite svoje slobodno vreme i družite se. Ova škola jezika nudi vam sveobuhvatni pristup učenju engleskog i ispunjava sva obećanja data na početku. (Anđela, 30god.)